0

Yeezy 450 „Sulf” se pregătește pentru primăvară

November 15, 2022

respectând cu lansarea „rășinii”, se pare că Ye urmează să revizuiască încă un colorat-favorit al fanilor, în timp ce aruncăm prima privire la Yeezy 450 “Sulf”! Arătați-vă într-o paletă pregătită pentru primăvară, iată ce înțelegem până acum!

Transport int’l

Vezi mai mult

Cu un superior primar, „sulful” este vopsit complet într -o nuanță galbenă moale. Un guler întins de -a lungul gleznei 450 oferă o potrivire supremă de blocare, în timp ce ochelarii încorporați tipul de Harken înapoi la 350 V2.

Schimbarea focalizării mai jos, veți descoperi un sistem unic inspirat de Sharktooth, la fel de confortabil. În timp ce acest lucru nu este făcut din Adidas Creșterea tehnologiei, spuma sa EVA este similară cu ceea ce ați descoperi pe diapozitiv, astfel încât să puteți zgudui aceste zile fără probleme.

Transport int’l

Vezi mai mult

Se așteaptă să aterizeze cândva în aprilie, Adidas Yeezy 450 „Sulf” este un must-cop! Ideal atât pentru lunile de primăvară, cât și pentru vara, aceasta este cu siguranță unul dintre coloanele noastre preferate. Să înțelegem dacă veți apuca o pereche mai târziu în acest an, precum și în știri asociate, diapozitivul Yeezy „Charcoal Black” este la fel de furios pe cât devine!

Transport int’l

Vezi mai mult