0

O colecție de baschet Star Wars X Adidas va veni în curând

November 13, 2022

în weekend, noul Star Wars: The Rise of Skywalker Teaser Trailer a fost dezlănțuit. Lovind cinematografele pe 19 decembrie mai târziu în acest an, se pare că fanul Star Wars poate aștepta cu nerăbdare o colaborare de adidași cu Adidas!

Bazându -se pe două dintre cele mai iconice siluete de baschet Adidas până în prezent, inclusiv Dame 5 și Crazy 1, la un preț de aproximativ 120 de lire sterline, respectiv 110 GBP, o colecție de îmbrăcăminte însoțitoare va fi de asemenea disponibilă pentru a fi achiziționată. Deși aceasta nu este prima dată când duo -ul Power s -a legat, este destul de interesant, având în vedere că va scădea alături de cel de -al nouălea episod Star Wars.

În acest moment în timp, nu se știe nimic altceva despre colaborarea de baschet Star Wars X Adidas, așa că asigurați -vă că îl mențineți blocat la singurul furnizor pentru mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! Spuneți -ne dacă veți apuca o pereche pentru colecția dvs. și, în timp ce sunteți aici, aruncați o privire la gama completă de adidași Adidas!