0

Clotul X Nike Air Force 1 „Game Royal” este înfășurat în imagine de mătase

November 11, 2022

prin Nike
Deși, cu siguranță, nu este prima colaborare Nike Air Force 1 a lui Edison Chen, aceasta ar putea ajunge să fie una dintre cele mai bune. S-a scufundat de la călcâie până la un vârf într-o nuanță de „joc regal”, multi-hyfenatul din Hong Kong și-a injectat atingerea de lux semnătură la pantof și iată ce trebuie să știți!

De la distanță, poate părea ca AF1 clasic, dar la o inspecție și mai mare veți descoperi că este mult mai mult decât atât. Îmbrăcat într -o mătase de lux, întregul superior este brodat fin cu simboluri chinezești convenționale și modele, revenind la rădăcinile designerului. Ca și pantoful său anterior învelit de mătase din 2018, materialul premium poate fi ars pentru a dezvălui un strat de bază secret dedesubt.

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike
De -a lungul părților laterale și mediale, este prezentă o mare swoosh din piele completă cu cereale complete, iar mai jos, veți fi întâmpinați cu o talpă interioară infuzată cu aer pentru confort care nu cunoaște limite. Aceasta este căptușită cu o cauciuc de gumă rezistentă, adăugând atât un pop de contrast, cât și o tracțiune suplimentară, ceea ce este ideal pentru lunile de toamnă.

Considerat ca Sfântul Graal pentru numeroase sneakerhead -uri, The Clot X Nike Air Force 1 „Game Royal” va scădea în lunile următoare, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la unicul furnizor pentru mult mai multe informații despre lansare pe măsură ce se dezvoltă! Le veți adăuga la rotația dvs. sezonieră? Ce alte culori ai vrea să vezi? Spuneți -ne ce este în mintea voastră!

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike