0

O privire detaliată asupra Air Jordan 1 High OG “Tie-Dye”

November 10, 2022

iunie va fi o lună destul de fierbinte pentru Air Jordan 1. În timp ce ne îndreptăm spre a doua repriză, acum primim acum Un aspect detaliat al Air Jordan 1 High OG “Tie-Dye”, precum și cel mai probabil este unul dintre cele mai nebunești colorate încă. Îndepărtându -se de legendarul siluetă de baschet, culoarea obișnuită, estetica blocată, este cel mai probabil spre deosebire de orice ați văzut înainte.

Imagini amabilitate de Sneaker Insider @Repgod888, „Tie-Dye” aduce un omagiu tendinței de hippie din anii ’60, infuzând clădirea de piele netedă cu un makeover de cravată psihedelică la fel de trippy pe cât devine. Pictate într -o nuanță albastră profundă, vârtejuri, precum și stropi de „Aurora Green” își fac metoda pe tot parcursul, în timp ce o bază albă curată readuce stilul pe pământ.

Tema iconică a baschetului cu aripi este dezgropată pe gleznă, în timp ce Nike Swoosh Logo -uri alunecă elegant pe lateral, precum și panouri laterale mediale, completând estetica unică a mărcii Jordan.

Imagine prin RepGOD888

Imagine prin RepGOD888
Programat să scadă pe 11 iunie la Nike, precum și să aleagă comercianții cu amănuntul, Nike Air Jordan 1 High OG WMNS „Tie-Dye” este exclusiv femeilor, cu toate acestea, acest lucru nu va împiedica unii tipi să se strecoare într-o pereche. Să înțelegem dacă veți face față, precum și în știri asociate, Air Jordan 1 Vintage High OG “Hyper Royal” tocmai a fost dezvăluit!

Imagine prin RepGOD888

Imagine prin RepGOD888