0

Collabul OVO X Nike Air Force 1 al lui Drake este în lucrări

November 16, 2022

Este dificil de crezut că, chiar și după șapte ani, Drake încă nu are un adidaș Nike sub centura lui Louis … până acum, adică. După ce a lucrat la mai multe proiecte de brand Jordan, se pare că rapperul canadian se va îndrepta în cele din urmă cu Swoosh Side cu viitoarea OVO X Nike Air Force 1, precum și aici este ce înțelegem până acum despre această colaborare anticipată fierbinte.

Mock-up-urile, precum și informațiile amabilitate de @SNeakerFiles, precum și @zsneakerheadz, se zvonește că viitoarea OVO AF1 este pictată în combinația tradițională „triplă alb” cu aur luxos care se prezintă pe tot parcursul.

Declarat în piele premium netedă, un singur ulei OVO împodobește călcâiul, precum și limba pentru a menține lucrurile simple, deși merită remarcat faptul că acestea sunt machete foarte, extrem de timpurii, deci orice rămâne un secret deocamdată.

În acest moment, în timp, nu se înțelege nimic altceva despre Forța Air Air de la Drake X Nike 1. Se așteaptă să scadă cândva în 2021, asigurați -vă că îl mențineți blocat la singurul furnizor pentru mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! Să înțelegem dacă sunteți exagerat pentru această colaborare, precum și în știri asociate, se pare că mai multe Kith X Nike Air Force 1s sunt pe drum!

Imagine prin SneakerFiles