0

O privire pe jos la Adidas Yeezy crește 700 „Mauve”

November 17, 2022

la numeroși oameni, Adidasâ Yeezy 700 este ca marmita lumii adidașilor. Fie le place să se bată, fie îi urăști cu o pasiune adâncă și arzătoare. Prezentând un aspect extrem de diferit în comparație cu celelalte creps ale lui Kanye West, nu există nicio întrebare că 700 este plin de caracter distinct, precum și acum, obținem un aspect pe jos, o culoare „Mauve” anticipată.

Pictat într -o nuanță maro pământească, „Mauve” este construit din piele, precum și din plasă, precum și se află deasupra unei talpuri interioare, care este completată cu o talpă de cauciuc gumă dificilă, precum și durabilă de dedesubt. Pentru a încheia designul, accentele strălucitoare ecologice funcționează pentru o estetică frumos contrastată.

Set să scadă pe 27 octombrie, Adidas Yeezy crește 700 de „Mauve” se va lansa ca parte a sezonului Yeezy 7. Să înțelegem ce credeți despre această culoare în secțiunea de comentarii de mai jos! În știri asociate, Adidas Yeezy crește 350 V2 „Zebra” a obținut o dată verificată de reîncărcare!

Dacă credeți că faceți față unor noi călduri Adidas, asigurați -vă că inspectați cel mai recent aici!

Imagini prin StyleLikekay