0

Adidas Originals sărbătorește Anul Nou Chinezesc cu NMD R1 „CNY”

November 15, 2022

cu Anul Nou Chinezesc chiar după colț, Adidas Originals a oferit NMD R1 dorit un makeover de an nou lunar și este destul de foc. Numit în mod adecvat „CNY”, am obținut de fapt o privire a acestui pantof festiv la începutul lunii trecute!

Cu un superior de plasă ucis, cu o talpă complementară a impulsului pentru a porni, „CNY” este accentuat de hituri de roșu la cele trei dungi și limbă. Un ecuson de călcâie din piele de căprioară premium împodobește spatele, completat cu un cap de leu brodat, care este pictat într-o mulțime de culori atrăgătoare. Desigur, aceasta nu este o idee nouă, acest concept fiind implementat pe cartierul X Invincible X Adidas Consortium NMD R1, care a obținut colecțiile încă din decembrie anul trecut.

Set să fie lansat pe 19 ianuarie, Adidas Originals NMD R1 ‘CNY’ va fi disponibil în numere foarte limitate, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la singurul furnizor pentru mult mai multe știri pe măsură ce se dezvoltă! În știri conexe, Adidas Originals a lansat recent cel mai curat al său NMD R1 Colourway încă!

Dacă vă gândiți să copiați o nouă căldură Adidas, asigurați -vă că consultați curentul aici!