0

REMBENDING REMBENT: Nu ratați Union La X Air Jordan 4 SP “Off Noir”!

August 15, 2022

Asta este. După mai bine de un an de scurgeri, precum și teasere, Ultra Hyped Union La X Air Jordan 4 SP „Off Noir” primește mult așteptat în jurul lansării mondiale. Creierul lui Chris Gibbs, zvonuri despre acest parteneriat spectaculos au apărut foarte întâi în iulie trecută, precum și, în cele din urmă, a scăzut mâine pe 30 septembrie la Nike UK!

Colorat blocat la perfecțiune pură, „Off Noir” duce legendarul siluetă de baschet la un nivel complet nou. Confecționat dintr -o mulțime de materiale premium, partea superioară a Air Jordan 4 este vopsită în negru negru cu cusături albe crocante pentru o estetică sartorială care este dificil de ignorat. Nuanțele „Brigade Blue” preiau întreaga regiune a gleznei, în timp ce o linie de „combinație ușoară roșie” apare pe ochelarii de sus, precum și pe ecuson de cauciuc la călcâie.

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike
Coborând mai jos, veți descoperi o talpă intermediară Nike Air pentru o atmosferă de epocă, precum și, desigur, nu puteți vorbi despre „off noir” fără a discuta despre limba flipped care a fost cusută fizic, încântătoare Persoanele care să bată foarfecele, precum și să smulgă pentru a expune insigna OG ascunsă în interior.

Lansând mâine pe 30 septembrie, Union La X Nike Air Jordan 4 SP “Off Noir” ar trebui să nu fie ratat cu siguranță, așa că asigurați -vă că îl păstrați blocat la unicul furnizor pentru cea mai bună posibilitate de a face polițist! Să înțelegem ce credeți despre această colaborare, precum și în știrile asociate, Air Jordan 4 „Lightning” din 2006 face o revenire!

Imagine prin Nike

Imagine prin Nike