0

Imaginile oficiale ale Nike Dunk Low “Sequoia” toasty “sunt live

April 28, 2022

Modelul actual al lui Nike, Dunk, este încă la fel de puternic ca atunci când a fost reutilizat maselor în 2019. Cu o sută de colourways acum disponibilă Pe piață, inclusiv retro-uri și colaborări cu profil înalt, casa Swoosh a pus o configurație de rețea de iarnă nouă, care deține că trebuie să aibă o stare necesară pentru mulți strănakele. Imaginile oficiale ale lui Nike Dunk Low “Sequoia toasty” sunt acum live, așa că citiți mai mult pentru o privire mai atentă.

În acest moment, colectorii de încălțăminte modernă nu mai sunt surprinși cu desenele siluetei Nike Dunk. Icoana de stil de viață din 1985 au apărut în diferite teme de la întoarcerea la scenă, cum ar fi Nike SB Dunk High “Turdunken” care trage inspirația de la curcani, rațe și găini, precum și Pasul ~ Port X Nike SB Dunk High “WorkBoot” care se face pentru drumeții.

Imagine prin Nike.
Int’l Shipping.

Vezi mai mult

În ceea ce privește “Sequoia toasty”, suprapunerile de tesatura fuzzy într-o nuanță de măslini / khaki îmbrățișează căptușeala interioară, oferind picioarele cu o senzație caldă și moale potrivită pentru sezonul rece. Baza tonală izolată, de asemenea, participă la construcție, îmbunătățind în continuare durabilitatea. Ansamblul este complet cu un pop de contrast vibrant prin intermediul logo-ului Orange Swoosh însoțit de etichetele duale Nike cusute chiar deasupra lui.

Veți adăuga Nike Dunk scăzut “Sequoia toasty” la rotația dvs. în această iarnă? Asigurați-vă că îl păstrați blocat chiar aici la singurul furnizor pentru toate cele mai recente picături Nike. În știrile conexe, Nike Dunk Low “ICE” este plin de detalii inspirate de iarnă.

Imagine prin Nike.
Int’l Shipping.

Vezi mai mult

Imagine prin Nike.
Int’l Shipping.

Vezi mai mult