0

Închideți cu Sacai X Nike Blazer Low “Magma Orange”

April 30, 2022

Sacai X Nike Blazer Low “Magma Orange” trebuie să fie una dintre cele mai slabe secrete ale industriei. Foarte mai întâi a scurs toată metoda înapoi în timpul verii, Chitose Abe apoi le-a tachinat suplimentar în luna august când le-a expus în vederea ei de primăvară / vara 2021. Acum, după zvonuri suplimentare, ne apropiem și personal cu pantoful, precum și cu adevărat sperăm cu adevărat ca și mult mai mult.

Oferind diferențe extrem de minore în comparație cu perechea pe care am prins o privire în vară, “Magma Orange” funcționează deasupra unei baze de piele albă clare, cu o secțiune de călcâi stivuită, care poartă o asemănare izbitoare cu cea descoperită pe blazer la mijlocul anului 2019. Dubla Nike se rotește în panourile laterale din portocaliu, precum și tonurile galbene, precum și veți descoperi, de asemenea, dublu limbile, tălpile, precum și sistemele de dresare și pentru o estetică, care este mai degrabă de două ori mai drăguță.

Imagine prin intermediul Solebyjc
CO-BRANDED SACAI X Nike subliniază călcâiul, precum și branțul, rotunjind de pe blazerul ultra-hyped scăzut încât am fost priviți de luni de zile.

Setați să introduceți împreună cu o variantă “clasică verde”, se așteaptă ca Sacai X Nike Blazer scăzut “Magma Orange” să scadă cândva în primăvară. Să înțelegem ce credeți despre următoarea colaborare a lui Abe’s Swoosh, precum și în știrile asociate, se pare că stilul fragmentului X Sacai X Nike Ldwaffle este într-adevăr eliberarea!

Imagine prin intermediul Solebyjc