0

Vibrații alb-albe sunt caracteristice pe pachetul Converse Chuck Taylor ‘Translucent’

November 10, 2022

dacă nu ai șansa să copiați pe Off-White X Converse Chuck Taylor înapoi în ziua respectivă și nu vă place 1000 de lire sterline pentru o pereche, apoi ziua ta norocoasă de astăzi, în timp ce Converse tocmai a dezvăluit pachetul de „translucid” Chuck Taylor și se scurge cu vibrații Virgil Abloh.

Disponibil în două culori vibrante, inclusiv „verde” și „albastru”, ambele modele sunt concepute dintr -un textil translucid, cu piele premium care alcătuiesc sistemul de dantelă. Accentele portocalii strălucitoare se îndreaptă spre fosta pereche, în timp ce nuanțele roșii de vin profund pot fi găsite pe cea de -a doua.

Cutia de la picioare și călcâiul sunt fabricate dintr -o construcție de cauciuc durabilă, iar pentru a -l rotunji pe toate, clasicul patch „All Star” adună panourile laterale laterale și mediale, finalizând design -urile deconstruite care sunt sigure că vor întoarce capetele pentru mulți ani care urmează .

Disponibil acum de la Foot Locker UK, pachetul Converse Chuck Taylor ‘translucid’ nu trebuie ratat, așa că apucați -vă dimensiunea în timp ce este încă în stoc! Spuneți -ne ce culoare preferați și rămâneți la curent cu singurul furnizor pentru cele mai tari știri și lansări pe care industria de adidași trebuie să le ofere!