0

Nike Dunk Low „Next Nature” se concentrează pe sustenabilitate

August 4, 2022

, ca parte a călătoriei lor către emisiile de carbon zero, precum și deșeurile zero, se pare că Nike va dezvălui Nike Dunk „Nature Next Nature”. Eliberarea cu relocarea Beaverton Brand la Inițiativa Zero, această locații de culoare viitoare este un accent important pe sustenabilitate, precum și pe atmosfera în ansamblu.

Primul scurs la începutul acestei veri, „Next Nature” este conceput dintr -o clădire ecologică, care se mândrește cu cel puțin 20% materiale reciclate în greutate. O bază albă crocantă prezintă un impact matlasat, oferind lui Dunk un aspect elegant, precum și acest lucru este suprapus de panouri albastre puternice care se înfășoară în jurul gleznei, sistem de dantelă, precum și de toebox.

Un swoosh negru furios alunecă pe lateral, precum și panouri laterale mediale, unde veți descoperi, de asemenea, două etichete materiale. Pentru a rotunji totul, frumoasa talpă albă de sub picioare este căptușită cu o talpă din cauciuc de gumă, oferind tracțiune rezistentă la fiecare pas, finalizând designul.

Se zvonează că va prezenta împreună cu un dunk înalt, Nike Dunk Dunk Low Relocare la zero „Next Nature” urmează să fie lansat cândva în noiembrie a acestui an. Să înțelegem dacă veți adăuga o pereche la colecția dvs. în acest sezon de toamnă, precum și în timp ce sunteți aici, puteți verifica și piesa noastră despre specificarea Sustenabilității Sneaker în 2021!

Imagine prin scurgeri.sneks
Transport int’l

Vezi mai mult