0

Vans Slip-On „Charger” este conectat cu un Colourway electrizant

August 29, 2022

Este greu de negat faptul că modelul Vans Classic Slip-On este o pânză goală ideală pentru oportunități de design nelimitate. Aspectul său redus și simplificat a făcut ca un hit masiv în anii ’70, nu numai cu patinatorii, ci și pe piața generală-transformând într-un adidaș de stil de viață, așa cum îl știm de obicei acum. În urma proiectului recent al mărcii cu skate-ul cu sediul în New York, VANS a făcut echipă cu boutique-ul japonez de încălțăminte, Billy’s Tokyo, pentru a-și conecta cunoscutul trainere de alunecare cu un nou colourway numit Vans Slip-On „Charger”.

Sporind o bază de pânză extrem de rezistentă, aceste vans clasice Slip-Ons menține în continuare imprimarea grafică a tabloului de verificare a semnăturii. Cu toate acestea, de data aceasta, prezintă pictograme de încărcare a bateriei telefonului alternând între o bară verde și roșu cu putere mică, cu un simbol galben de fulgere. Această ținută este apoi prezentată și în regiunea din spate.

Imagine prin Tokyo a lui Billy
Transport int’l

Vezi mai mult

Midfoot, designul electrizant este despărțit cu un panou solid înnegrit. De -a lungul părților laterale, unitatea de talpă intermediară are o bandă laterală care imită ceea ce pare a fi un cablu de alimentare care apoi se conectează perfect în placa de înmatriculare a logo -ului Vans Red Vans peste călcâie. Configurația este completată cu o etichetă de etichetă Vans cusută pe partea laterală și o talpă de napolitane cu semnătură care oferă o strângere mai fermă pe toate suprafețele.

Dacă colecția dvs. de adidași lipsește de căldură, atunci autoutilitarele „încărcător” este tot ceea ce aveți nevoie! Apăsați clopotul de notificare de mai sus, astfel încât să nu pierdeți toate cele mai recente versiuni Vans de aici la The Sole Furnizor. În știri similare, colecția Patta X Vans „Mean Eyed Cats” este raiul cu două mărci.

Imagine prin Tokyo a lui Billy
Transport int’l

Vezi mai mult