0

Nike reîncepe un clasic cu Air Presto Fly World

July 9, 2022

, deoarece debutul său în 2000, Nike Air Presto a fost considerat unul dintre cei mai mari adidași din toate timpurile. Creat cu un superior de șosetă care se potrivește, care a oferit o flexibilitate maximă, păstrând suficient sprijin cu coaste, cum ar fi construcția, pantoful a fost și încă este o adevărată inovație. Acum, nouăsprezece ani mai târziu, SWOOSH a oferit Air Presto o reelaborare totală cu noul Air Presto Fly World.

Dezvăluit într-o culoare „Skylight” ultra curată, modelul folosește același superior asemănător cu bootie-ul de la OG, dar adaugă o suprapunere de plasă la cușca TPU. Pictate într -o schemă de culori predominant albă, menta ușoară și accentele magenta prezintă un pop de contrast. Branding -ul vine sub forma unui nou logo Presto Tongue și a swooshes -ului la picioarele mijlocii și la vârf.

Disponibil acum de la Nike UK și Select Stockists, anunță -ne ce părere ai despre Nike Air Presto Fly World „Skylight” și asigurați -vă că descărcați aplicația oficială a furnizorului unic pentru cel mai bine gratuit acum! În știri conexe, aruncați o privire mai atentă la Nike Presto React!