0

O primă privire la următorul colab Hi Kitty X Nike

July 14, 2022

cu Hi Kitty set pentru a sărbători 30 de ani de naștere în acest an, se pare că personajul de ficțiune japonez este în sfârșit gata să colaboreze cu Nike încă o dată. Aici avem o primă privire asupra viitoarei colecții de îmbrăcăminte Hi Kitty X Nike, care va lansa probabil alături de o colaborare Nike Air Presto.

În august, singurul furnizor a dezvăluit legendarul Hi Kitty X Nike Air Presto a fost în cele din urmă lansat pentru vânzare publică. Această pereche specială de adidași aveau doar 12 unități înmânate prietenilor și familiei în 2004, așa că nu am fi uimiți dacă numeroși nu ar fi auzit de ele.

Porțiunea vestimentară a acestei colaborări viitoare pare să includă un tricou semnat, alături de o pereche de pantaloni scurți sau jogginguri (care au fost parțial întunecate de fotografie). Tricoul prezintă un trio de logo-uri pe față și în spate, cu Swoosh și semnătura aerului Nike care însoțesc emblema Hi Kitty.

Îmbrăcămintea de legiu ajunge într-o nuanță albastră strălucitoare pentru bebeluși și oferă o redare tipărită a logo-ului Hi Kitty. Nu este clar tocmai când va ajunge exact acest colab, așa că asigurați -vă că îl păstrați cel mai bine aici la unicul furnizor pentru toate cele mai recente informații. În altă ordine de idei, continuați să împingeți P tot anul cu acest tee de colaborare Gunna X Palm Angels.

Imagine prin Nike