0

A Ma Maniére X Air Jordan 1 High este pe drum

July 13, 2022

când se referă la cele mai influente colaborări AJ3 făcute vreodată, este greu să nu mai vorbim de A MA Maniére X Air Jordan 3 care a scăzut la începutul acestui an. Un adidaș inspirat de femeile puternice din viața noastră, a ajuns într -un moment în care am avut cel mai mult nevoie. Acum, James Whitner și eticheta sa din Atlanta se vor întoarce cu o continuare cu A MA Maniére X Air Jordan 1 High – și ne aruncăm primul aspect!

Urmând aceeași paletă de culori curată ca și Air Jordan 3 mai sus menționată, aceasta este vopsită într -un colorat „navigat” crocant, care își face drum peste construcția de căprioară netedă. Detaliile la scară maronie poate fi găsită în jurul gleznei, precum și pe Nike Swoosh, care alunecă elegant pe panourile laterale laterale și mediale. Aceasta este completată de o pereche de șireturi plate și de o talpă din cauciuc sub picioare, care liniază frumos talpa aeriană din alb.

Imagine cu ajutorul FXXKVLOGVI
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine cu ajutorul FXXKVLOGVI
Transport int’l

Vezi mai mult

Desigur, nu ar fi un colab de la AMM fără a fi umplut plin de mici detalii uimitoare. De exemplu, brandul „A MA Maniére” a împodobit limba într -un font de scenariu scris de mână, și în jurul clapetei de gleznă interioară a Air Jordan 1 Citatul „Trebuie să vă așteptați la lucruri din tine înainte să le puteți face”. Poate fi găsit complet cu semnătura lui Michael Jordan.

O dată de lansare nu a fost încă anunțată oficial pentru acestea, dar zvonul spune că A MA Maniere X Nike Air Jordan 1 High „Sail” va ateriza înainte de sfârșitul anului. Spuneți -ne dacă credeți că acest lucru trăiește până la AJ3 și, în timp ce sunteți aici, s -ar putea să vă aruncați cel mai bun aspect încă la Air Jordan 1 High OG „Crafata”!

Imagine cu ajutorul FXXKVLOGVI
Transport int’l

Vezi mai mult

Imagine cu ajutorul FXXKVLOGVI
Transport int’l

Vezi mai mult