0

Yeezy X Space Scade „The Perfect Hoodie”

November 17, 2022

A trecut ceva timp de când am auzit ceva despre Yeezy X Gap, cu toate acestea, gândindu -mă la Kanye dormea ​​pe stadionul Mercedes Benz de aproximativ o lună înainte de introducerea Donda, Este dificil să -l învinovățesc pe tip. În mod surprinzător, un ticker de ceas a apărut mai devreme pe site -ul Yeezy X Space, cu aceste ultime handicate care au scăzut pe măsură ce a ajuns la zero.

Poreclit „The Perfect Hoodie” Această piesă apare într -o serie de culori, inclusiv negru, albastru, roșu, violet, maro, precum și galben. Fiecare piesă este dezvoltată din bumbac cu două straturi pentru un confort maxim, în timp ce nu sacrifică tipul, precum și potrivirea. Ceea ce diferențiază această glugă de piesa ta de bază este lipsa de a contura, deoarece apare fără nici un traseu pentru capotă, precum și niciun buzunar în stil cangur frontal.

În stilul adevărat, precum și similar cu jacheta văzută anterior, această glugă are un aspect extrem de mare, precum și un baggy, perfect pentru producerea acelor aspecte lipsite de griji, precum și siluete.

De asemenea, această piesă scade atât în ​​dimensiunea femeilor, cât și a tinerilor, cu toate acestea, din păcate, rămâne un lucru special din SUA deocamdată. Indiferent dacă Marea Britanie, precum și Europa vor vedea că disponibilitatea spațiului Yeezy X este încă de văzut, cu toate acestea, ca mulți alții au degetele încrucișate. În știri asociate, aruncați o privire timpurie la Yeezy 500 „Mist Stone”.

Imagine prin Yeezy X Gap