0

Patta X Sebago se leagă pentru o colaborare trans-atlantică

October 26, 2022

Inutil să spun, au fost câteva săptămâni mari pentru Patta. După o serie de colaborări, inclusiv Capsule Muhammed al lui Peter Angelo Simon, o a doua furnizare cu compania C.P și un tee de strângere de fonduri Gaza Relief, brandul a revenit cu încă o legătură de proporții trans-atlantice. Patta X Sebago a făcut echipă pentru două piese de semnătură, inclusiv un cizme din Sebago Ranger și un sacou de navigație Sebago, gata să ne țină la modă în această vară.

Pentru cei neinițiați, Sebago este o companie americană cu sediul în Michigan, care produce o varietate de pantofi de bord de lux și punte. Început în 1946, brandul a văzut oarecum o renaștere în ultimii ani, parțial, datorită colaborărilor lor, cu aprecierile articolelor de îmbrăcăminte proiectate și al Universal Works.

Imagine prin Patta
Porțiunea de bază a colecției este cizmele Ranger Midtop care ajung atât în ​​nuanțe portocalii, cât și albastre. Ambele prezintă un papuc din piele moale și o talpă de comandă de cauciuc, pentru confort și stil maxim. Pentru a însoți cizmele, o reinterpretare a sacoului clasic de navigație Sebago a fost reproiectată de Patta. Compus din trei straturi tehnice, acest sacou a fost produs cu impermeabilizare completă și rezistență la vânt pentru a garanta un confort maxim, indiferent de condiții.

Colecția Patta X Sebago urmează să scadă pe 5 iunie și va fi disponibilă pe magazinul web al Patta. Spuneți -ne dacă reușești să faci polițist! În altă ordine de idei, descoperiți în aer liber în stil cu colecția de vară 21 a lui Nike ACG.

Imagine prin Patta