0

Jordan 1 scăzut „roșu negru” s -a reîncărcat oficial și acesta este motivul pentru care trebuie să polițist

November 19, 2022

Învierea Air Jordan 1 este o poveste de succes care va scădea în istorie. Datorită reînnoirii sale recente la cultura hip-hop, tendințele retro și popularitatea loviturilor de filmare din 2016, Air Jordans clasic au absolut un moment.

Înapoi la cererea populară, Air Jordan 1 Retro Low este acum din nou la Fotasylum în culoarea sa distinctivă roșie, alb și negru. greu de ratat, dar ușor de recunoscut, acest adidaș de cult este accentuat cu swoosh -ul lui Nike și logo -ul Jumpman semnat al lui Jordan.

Fabricat pentru și în afara terenului, istoria acestui adidaș este una care sărbătorește perseverența, atitudinea și o sfidare a autorității. Povestea lui Nike care plătește amenda de 5000 de dolari a lui Michael Jordan ori de câte ori a încălcat politicile NBA și a purtat adidașii săi marca în timpul unui joc este o lecție de marketing, iar porecla acelorași adidași „interzisă” este doar o privire asupra jucăriei lui Jordan și a parteneriatului lui Nike și a parteneriatului lui Nike .

Un must-have în linia de adidași, această repornire majoră are deja fani gata să se arunce. Prezicem o vânzare garantată la FOASYLUM, așa că nu dormiți cât durează stocul. Oh, și asigurați -vă că urmați @TheSoleStocks, deoarece aceasta este doar una dintre mai multe actualizări interesante din această săptămână!