0

Vei fi șocat de cantitatea de stoc pentru Yeezy Boost 350 V2 Zebra

August 25, 2022

Kanye West și -a dat cu adevărat promisiunea că toată lumea ar trebui să poată deține o pereche de Yeezys.

Milioane de Yeezy Boost 350 „White” au fost lansate luna trecută, iar Yeezy 700 Mauve încă stă într -o dimensiune completă. Nu este necunoscut pentru o gamă care la un moment dat a fost considerată cea mai profitabilă pe platformele de revistă.

Cu mai multe reporniri și noi Yeezys care vor veni înainte de ieșirea anului, mulți au fost lăsați să se întrebe dacă acestea ar fi la fel de ușor de polițist?! Ei bine, potrivit acestei imagini scurse, veți avea noroc dacă sperați să asigurați Yeezy 350 Zebra sau Yeezy 350 Semi Frozen Yellow …

Se consideră că aceste numere de stocuri sunt pentru Adidas SUA, ceea ce înseamnă că o cifră uluitoare este probabil să se lanseze în Europa. Pentru a -l pune în perspectivă, în jur de 65 de unități ale Yeezy 700 Mauve au fost lansate prin Adidas UK și este încă disponibilă o rulare de dimensiuni complete. Acestea fiind spuse, ambele acești 350 viitoare sunt așteptate să fie mult mai căutate.

Asigurați -vă că ne lăsați un comentariu și anunțați -vă gândurile cu privire la această disponibilitate a stocurilor. Yeezy 350 își va pierde exclusivitatea sau sunteți doar ușurați că acestea nu vor fi imposibil de polițist?!

Yeezy Boost 350 V2 Zebra se lansează pe 9 noiembrie. Rămâneți la curent cu ghidul nostru definitiv de tombolă.