0

Bine ai venit acasă Ronaldo! Sărbătoriți întoarcerea caprei la United cu un kit oficial!

July 30, 2022

Breaking News, este oficial, Cristiano Ronaldo urmează să se întoarcă la Manchester United după 12 ani distanță de club! Sărbătoriți revenirea CR7 la Red Devil’s cu acest kit foarte la modă Chelsea dezvăluit 2021/22 al treilea kit inspirat de forța și stilul Londrei!

Având în vedere abordarea echipei de „Tineret, curaj și succes”, această nouă piesă a contopit designuri atât din anii 60, cât și din anii 80, în armonie, pentru a crea un design spectaculos. Kit-ul în sine este fabricat din PrimeGreen, țesătura de înaltă performanță ecologică a Adidas și oferă tehnologie aeroready pentru a menține purtătorul fără transpirație și confortabil pe tot parcursul uzurii.

Piesa Sports Sports Manchester United „Real Red Red” nuanță cu detalii albe contrastante care ajung în jurul decolteului, manșete și preiau dungi. Alături de aceasta, sigla semnătură Adidas 3 Stripe se află cu mândrie lângă Insigna Manchester United de pe piept.

Dacă sunteți fan Manchester United, nu veți dori să pierdeți aceste kituri. Deci, nu așteptați în jur și nu faceți față! În alte știri, nedefinite.

Imagine prin adidas
Transport int’l

Cumpără acum