0

Nike Air Max 95 „Granit Dust” este suprem adidașul pe tot parcursul anului

July 28, 2022

, în timp ce Air Max 95 poate să nu fie la fel de popular ca unele dintre celelalte siluete ale lui Nike, cum ar fi Air Max 97, este încă unul Iadul unui pantof, iar cea mai recentă furnizare a lui Swoosh nu este cu siguranță diferită. Numit „praf de granit”, acesta este literalmente adidașul suprem pe tot parcursul anului!

Confecționat dintr -o serie de materiale premium, „praful de granit” are un efect de gradient distinct în partea superioară a acestuia. Un fund negru implică faptul că acestea sunt ideale pentru nopțile de sezon de iarnă umede și vânt, iar un top alb le face pe acestea un lucru obligatoriu pentru acele zile dulci și însorite de vară. Suple Suede garantează cantitatea optimă de confortație, în timp ce plasa respirabilă face ca aceste AM95 să fie ultra versatile. Pentru a încheia totul, o talpă intermediară infuzată cu aer se așază mai jos pentru un confort suplimentar și o amortizare nelimitată.

Disponibil acum la Offspring, anunță -ne ce părere ai despre Nike Air Max 95 „Granit Dust” și asigurați -vă că descărcați aplicația oficială a furnizorului pentru cel mai bine gratuit acum! În știri conexe, a fost dezvăluită linia completă pentru pachetul „Have a Nike Day”!

Dacă vă gândiți să copiați ceva nou Nike Heat, asigurați -vă că consultați cel mai recent aici!